top of page

VALMENNUSKURSSIT

2023

Oulun Arkkitehtikilta ry järjestää Arkkitehtuurin koulutusohjelman valintakokeisiin valmistavat valmennuskurssit jo 17. kertaa.

 

Valmennuskurssimme ovat Pohjois-Suomen ainoita arkkitehtuurin pääsykokeisiin valmistavia kursseja ja niissä opettajina toimivat 4. vuosikurssin opiskelijat.  

Jos osallistut kahdelle kurssille saat 50€ alennuksen kurssien yhteen lasketusta hinnasta. Jos osallistut kaikille kolmelle saat 100€ alennuksen kurssien yhteen lasketusta hinnasta. 

ENNAKKOTEHTÄVÄKURSSI 4.2. & 25.2.

150€

Kurssilla käymme läpi aikaisempien vuosien ennakkotehtäviä, harjoittelemme piirustus- sekä ideointitekniikoita ja valmistaudumme pääsykokeiden ensimmäiseen osioon, ennakkotehtäviin.

 

Kurssi koostuu teorialuennoista, ennakkotehtävää simuloivasta harjoitustyösarjasta sekä pikatehtävistä. Perehdymme ennakkotehtävien tehtävätyyppeihin ja käymme läpi mitä eri tehtävätyypeissä haetaan.


Kurssi järjestetään Oulun Arkkitehtikillan kiltatalolla ja se sisältää kuusi tuntia opetusta sekä kolme itsenäisesti suoritettavaa harjoitustehtävää. Kurssilla on rajallinen määrä paikkoja.  

PIIRUSTUS- JA SUUNNITTELUKURSSI 12.5.–26.5.

450€

Kurssi valmentaa hakijaa kohti pääsykokeiden kaksipäiväistä piirustus- ja suunnittelukoetta. Kurssi koostuu kuudesta opetuskerrasta sekä pääsykoetöihin valmentavista piirustustehtävistä.

 

Opetuskerrat pitävät sisällään piirustus- ja suunnittelutekniikkaan keskittyvän teorialuennon, päivän aiheeseen liittyvän pikatehtävän sekä viikkotehtävän arvioinnin. Tehtävistä annetaan rakentavaa palautetta ja opitaan samalla muiden töistä.

 

Kurssi järjestetään Oulun Arkkitehtikillan kiltatalolla. Kurssilla on rajallinen määrä paikkoja.

INTENSIIVIKURSSI 20.–21.5. 

250€

Kurssi tarjoaa hakijalle tilaisuuden harjoitella pääsykoetilannetta rennossa sekä kannustavassa ympäristössä.

 

Viikonlopun mittainen kurssi koostuu pääsykoetta vastaavista piirustus- ja suunnittelutehtävistä. Tehtävistä annetaan rakentavaa palautetta ja opitaan samalla muiden töistä.

 

Kurssi järjestetään Oulun Arkkitehtikillan kiltatalolla, kurssille myös etämahdollisuus. Kurssilla on rajallinen määrä paikkoja.  

bottom of page